OM OSS


Klinikken
Helsehuset Vea er en nyoppstartet klinikk lokalisert i 2.etasje på Karmøy storsenter i Veakrossen. Klinikken er 375 kvm og inneholder bl.a. 4 behandlingsrom og eget treningssenter med utstyr tilpasset pasienter i alle aldre. På klinikken jobber 3 fysioterapeuter med offentlig godkjenning, både med og uten driftstilskudd (refusjon fra Folketrygden).

Helsehuset Vea tilbyr tjenester for alle pasienter som ønsker bedre helse og funksjon, enten det gjelder akutte skader, langvarige plager og sykdommer eller rehabilitering etter operasjon. Behandlingstiltak blir tilpasset til pasientens problemstilling, men et stort fokus hos oss er å gi pasientene redskapene og kunnskapen til å forbedre og ivareta egen helse.


Treningsavdelingen på Helsehuset Vea er tilrettelagt for pasientene våre. Lokalene er nyrenoverte med toppmoderne utstyr, hvor pasienter kan trene trygt og sikkert. Alle pasienter som trener hos oss får et individuelt tilpasset treningsprogram og opplæring i teknikk og bruk av utstyr hos en av våre erfarne fysioterapeuter.
Ansatte


image

Kristian Kårstad Nes

Fysioterapeut

Kristian var ferdig utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Bergen i 2010.

Han hadde turnusperioden sin i Haugesund kommune og på nevrologisk avdeling på Haugesund sykehus. I ettertid har han jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut i Haugesund og på Karmøy, samt som HMS-konsulent mot flere bedrifter.

Han har gjennomført videre utdannelse/kurs innenfor bl.a. dry needling/IMS, Redcord (slyngeterapi) og kurs spesifikt rettet mot behandling av rygg og nakke.


Kristian jobber som fysioterapeut med driftstilskudd ved Helsehuset Vea, hvor han også er medeier og daglig leder.

image

Pål Ripnes

Fysioterapeut

Pål var ferdig utdannet fysioterapeut i 2006 ved Hanze Hogeschool i Groningen, Nederland.

Han hadde praksis på Beitostølen Helsesportsenter, rehabiliteringsavdelingen ved Haukeland Sykehus og Gard Fysioterapi i Haugesund.

Pål har bred erfaring fra privat praksis med og uten driftstilskudd og bedriftsfysioterapi. Han har gjennomført videre utdanning/ kurs i OMI (Ortopedic Medisin) som består av diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager, dry needling/ IMS (nålebehandling) og Redcord (slynge terapi).


Pål jobber som fysioterapeut med driftstillskudd ved Helsehuset Vea, hvor han også er medeier.

image

Håvard Økland White

Fysioterapeut

Utdannet fysioterapeut i 2011, ved Høgskolen i Bergen.

Håvards styrke er å skreddersy individuelle behandlingsopplegg hvor pasientens egen deltakelse står i fokus. Han er opptatt av å kombinere det beste innen aktiv tilnærming og manuell behandling.

Har bred erfaring med instituttvirksomhet både fra privat praksis og Haugesund Revmatismesykehus.


Han har mye erfaring med både akutte og langvarige lidelser, seneplager, revmatisme lidelser/artrose, idrettsskader og postoperativ behandling. Behandlingstiltakene er en kombinasjon av øvelser, manuelle teknikker, tape, triggerpunktnåling, slyngeterapi og samtale.

Arbeider som helprivat fysioterapeut uten driftstilskudd. Har behandlingsavtale med forsikringsselskaper. Tilbyr generell fysioterapi, PT og gruppetimer.

Du kan også ta direkte kontakt med Håvard Økland White på 40013526.
Ingen ventetid.

image

Ina Asbjørnsen

Klinikkoordinator/ergoterapeut

Ina var ferdig utdannet ergoterapeut i 2011 ved Høgskolen i Bergen.

Hun har jobbet i Haugesund kommune i tiltaks- og boligenheten, samt hatt ett års vikariat i ergo-og fysioterapitjenesten.

Hun er poteten på klinikken hvor hun har sekretæroppgaver, finmotorisk trening, treningsveiledning, gruppetimer og annet forefallende arbeid.


Ønsker man å bli medlem på vår treningsavdeling så vil Ina utarbeide et individuelt tilpasset treningsprogram og gi treningsveiledning frem til man føler seg trygg på øvelsene.

Hun er også tilgjengelig dersom medlemmer er usikker på øvelser eller har andre spørsmål.